ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

SZN και SZM Series

Γενικές πληροφορίες

Τα στερεομικροσκόπια της σειράς OPTIKA SZN και SZM προορίζονται για τι κυριότερες βιομηχανικές εφαρμογές όπως είναι ο έλεγχος ποιότητας, οι επισκευές ηλεκτρονικών κυκλωμάτων καθώς και η τεκμηρίωση ελατωμάττων.Ο φωτισμός σε ορισμένα μοντέλα είναι ήδη ενσωματωμένος ενώ σε άλλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξωτερικό φωτιστικό σύστημα. Τα μοντέλα με ενσωματωμένο φωτισμό χρησιμοποιούν φωτισμό LED με εξαιρετικά μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα με φωτισμό αλογόνου.

Όλα τα μοντέλα προσφέρουν τη δυνατότητα της λήψης βίντεο και φωτογραφίας. Η λήψη γίνεται μέσω του τριοφθάλμιου σωλήνα ή μέσω ενός προσοφθάλμιου φακού. Για την λήψη μπορείτε να χρησημοποιήσετε κάμερες μικροσκοπίων ή φωτογραφικές μηχανές τύπου SLR. Ευχαρίστως θα σας συμβουλεύσουμε στην επιλογή του κατάλληλου συνδυασμού προσαρμογέα και κάμερας ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής σας.

Με την χρήση πρόσθετων φακών, μπορείτε να αυξομειώσετε την μεγέθυνση και την απόσταση εργασίας.
Σειρές προιόντων

Παρακάτω θα βρείτε τον καταλόγο της σειράς SZN καθώς και της οικονομοκότερης σειράς SZM. Εντός της κάθε σειράς, η διαφοροπόιηση ανάμεσα στα μοντέλα της γίνεται κυρίως με βάση τον φωτισμό (ενσωματωμένο σύστημα ή εξωτερικό) καθώς και τον τύπο της βάσης. Σε κάθε σειρά παρέχεται μεγάλη γκάμα από προαιρετικά εξαρτήματα (ειδικοί φακοί, συμπυκνωτές σκοτεινού πεδίου, φίλτρα πόλωσης κτλ.), η επιλογή των οποίων εξαρτάται από την συγκεκριμμένη εφαρμογή.