ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ -

εργαστηριακές και βιομηχανικές εφαρμογές

Γενικές πληροφορίες

Με μια ψηφιακή κάμερα μπορείτε να προβάλετε την εικόνα του μικροσκοπίου σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας, να αποθηκεύσετε τις λήψεις σας και να κάνετε χρήση λειτουργιών του λογισμικού που παρέχουν οι κατασκευαστές. Όλες οι προσφερόμενες κάμερες συμπεριλαμβάνουν στην τιμή και το λογισμικό του κατασκευαστή.

Οι κάμερες με πρόσθετη έξοδο HDMI συνδέονται απευθείας σε τηλεοράσεις και μόνιτορ με HDMI είσοδο χωρίς να απαιτείται υπολογιστής ή εγκατάσταση λογισμικού. Oι λήψεις σας αποθηκεύονται σε SD κάρτα μνήμης επάνω στην κάμερα ώστε να μπορείτε να τις μεταφέρετε αργότερα σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Ένα πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι δεν θα σας απασχολήσει ποτέ πια η εγκατάσταση λογισμικού και οι ενδεχόμενες αναβαθμίσεις.


Οι δυνατότητες σύνδεσης της κάμερας διευκρινίζονται στο παρακάτω διάγραμμα. Σε τριοφθάλμια μικροσκόπια με δυνατότητα σύνδεσης c-mount adapter, συνδέεται στο c-mount adapter του μικροσκοπίου σας (αριστερό σκίτσο, 2) - εάν δεν έχετε τον κατάλληλο adapter του κατασκευαστή σας, διαθέτουμε προσαρμογείς για τις πιο γνωστές σειρές κατασκευαστών όπως Zeiss, Nikon, Olympus και Leica. Σε τριοφθάλμιο μικροσκόπιο χωρίς δυνατότητα σύνδεσης c-mount adapter αλλά με σωλήνα 23, 30 ή 30,5 χιλιοστών (μεσαίο σκίτσο, 6), μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα με έναν προσαρμογέα C-mount σε 23/30/30,50 mm. Σε διοφθάλμιο μικροσκόπιο, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον έναν προσοφθάλμιο φακό (δεξιό σκίτσο, 7) με την κάμερα και έναν προσαρμογέα προσοφθαλμίου - διαθέτουμε προσαρμογείς για σωλήνες 23, 30 και 30,5 χιλιοστά που είναι και οι συνήθεις διάμετεροι.Για σύνθετες απαιτήσεις στείλτε μας μέσω email την εφαρμογή σας με όσον δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παρέχουμε μια λύση ή επιπλέον πληροφορίες.

Κάμερες

Σύγκριση παραμέτρων


Χειρισμός κάμερας σε HDMI Mode

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον χειρισμό σε HDMI Mode χωρίς Η/Υ. Πρόκειται για βιολογική εφαρμογή παρατήρησης αιμοσφαιρίων με μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου σε μεγέθυνση 400Χ.
Δείγματα λήψεων

Οι παρακάτω λήψεις έγιναν στα γραφεία μας με την κάμερα TUCSEN HD LITE με τα μικροσκόπια SZR-10 (βιομηχανικό), B500-TDK (dark field) και B500-TIPH (bright field) της OPTIKA.


Δείγματα μετρήσεων

Οι παρακάτω μετρήσεις έγιναν με την κάμερα TUCSEN Metrics.


Εμφάνιση HDC-DF1 σε 360°
Προσαρμογείς