Σαρωτές 3D Hewlett Packard -

Structured Light Scanners

Γενικές πληροφορίες

Ο σαρωτής Structured Light Scanner Pro S3 είναι το νεότερο και πιο σύγχρονο μοντέλο σαρωτή 3D της Hewlett Packard και είναι το ιδανικό εργαλείο για επαγγελματίες που χρειάζονται μία αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομική λύση.

Το μοντέλο Structured Light Scanner Pro S3 χρησημοποιεί την μέθοδο σάρωσης με δομημένο φωτισμό (Structured Light Technology), η οποία επιτρέπει την ακριβή σάρωση 3D σε δευτερόλεπτα. Ο σαρωτής είναι φορητός και μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από το αντικείμενο που πρόκειται να σαρωθεί. Με ένα κλικ στο λογισμικό ξεκινάει η σάρωση - λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έχετε το μοντέλο 3D στην οθόνη σας. Μπορείτε να σαρώσετε πολλές πλευρές διαδοχικά και στη συνέχεια να τις συνδυάσετε με το λογισμικό αυτόματα σε ένα κλειστό μοντέλο.

Ο σχεδιασμός του προϊόντος επιτρέπει την ευέλικτη προσαρμογή του στο μέγεθος του αντικειμένου. Τα μοντέλα 3D μπορούν να αποθηκεύονται και να μεταποιούνται σε διάφορες μορφές αρχείων 3D. Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν την ταχεία προτυποποίηση (rapid prototyping), εκπαίδευση, παρουσιάσεις προϊόντων και τεκμηρίωση στον τομέα της αρχαιολογίας.

Το S3 χρησημοποιεί μια HD κάμερα με σύνδεση USB 3.0 με συνέπεια υψηλή ανάλυση και ταχύτερη μεταφορά δεδομένων στον υπολογιστή σας. Στην έκδοση Dual-Camera η δεύτερη κάμερα βελτιώνει την βαθμονόμηση, η κάθε λήψη καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του αντικειμένου και υπάρχει βελτίωση στην ακρίβεια.

Δυνατότητες προιόντος (Βίντεο)

Δείτε μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το HP 3D Scanner Pro S3. Αυτό το βίντεο θα σας δώσει μια καλή ιδέα για τον τρόπο ρύθμισης του τρισδιάστατου σαρωτή, για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η βαθμονόμηση, τον τρόπο επεξεργασίας της τρισδιάστατης σάρωσης με δομημένο φως και τον τρόπο αυτόματης ευθυγράμμισης και συγχώνευσης όλων των συλλεγμένων 3D σαρώσεων.


Σαρωτής, τεχνικά χαρακτηριστικά και παρελκόμενα

 • HP 3D Scanner Pro S3

  Βασική ενότητα, έτοιμο προς χρήση με λογισμικό και πάνελ βαθμονόμησης.

  Κωδικός προιόντος: Y8C52AA
  Τιμή (χωρίς ΦΠΑ): € 2.580,70
  Τεχνικά χαρακτηριστικά (PDF)

 • HP 3D Automatic Turntable Pro

  Μέσω του λογισμικού ελεγχόμενη περιστρεφόμενη πλατφόρμα, που διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία της σάρωσης. Η πλατφόρμα είναι αλουμινένια, τροφοδοτείται με 220 V και μπορεί να χρησημοποιηθεί για αντικείμενα βάρους έως και 5 κιλών.

  Κωδικός προιόντος: Y8C56AA
  Τιμή (χωρίς ΦΠΑ): € 657,98

 • Dual Camera Upgrade Kit

  Βελτιώστε την ποιότητα της σάρωσης, προσθέτοντας μία δεύτερη κάμερα για να μετριάσετε τα σφάλματα και να δημιουργήσετε σαρώσεις υψηλότερης ακρίβειας.

  Κωδικός προιόντος: Y8C54AA
  Τιμή (χωρίς ΦΠΑ): € 925,90

 • HP 3D Desk Scan Lever Pro

  Βραχίονας στήριξης για τον σαρωτή με σταθερό σύστημα σύσφιξης για το τραπέζι ο οποίος παρέχει πολλούς βαθμούς ελευθερίας και διευκολύνει την εργασία με τον σαρωτή. Ο βραχίονας είναι από αλουμίνιο και έχει βάρος 4 κιλά.

  Κωδικός προιόντος: Y8C57AA
  Τιμή (χωρίς ΦΠΑ): € 342,78


HP 3D Structured Light Scanner XXL Bundle

Το XXL Bundle περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω παρελκόμενα και είναι η πιο ολοκληρωμένη και φιλική προς τον χρήστη λύση.

Τιμή (χωρίς ΦΠΑ): € 4.507,36